Köp dina väggprydnader på nätet

Väggarna är en stor del av hemmet och att pryda väggarna på rätt sätt är därför viktigt för att skapa rätt inredningsstil i sitt hem. Vill du ha unika väggprydnader hittar du dem på nätet.

Häng upp rätt saker på väggarna

Vad kan man ha på väggarna? Egentligen går allt att ha på väggarna som går att hänga upp på en vägg. Men det vanligaste är ändå att ha tavlor av olika slag.

Vad du pryder dina väggar med har stor betydelse för hur helhetskänslan blir i ditt hem. Att välja rätt saker att ha på väggarna är en viktig faktor att ta hänsyn till för att kunna skapa sig ett unikt och personligt hem.

När du ska välja tavlor som posters, fotokonst eller målningar är det viktigt att du väljer dem med omsorg. Välj färger som du älskar eller mönster och motiv som du finner oemotståndliga. Väggarna är lite som ett skyltfönster. Där bör bara det som du värdesätter högt sättas upp.

Var hittar du unika väggprydnader?

De flesta som ska köpa inredning gör det online idag tack vare det stora utbudet på nätet. Det gäller även väggprydnader. Vill du ha ett stort utbud till riktigt bra priser rekommenderas Frameit.se där du hittar alla möjliga typer av posters och andra fina saker att hänga upp på väggarna. Exempelvis har de ett stort utbud av ramar som du kan köpa ihop med dina posters. Men idag är det även en trend att göra egna konstverk med hjälp av ramar. Att sätta upp ramar med egna motiv är ett sätt att leka med möjligheterna. Man kan bland annat hänga upp en ros av plast med hjälp av en osynlig fiskelina i en ram och hänga upp det på väggen med den egna väggfärgen som bakgrundsfärg till tavlan. Det skapar ett motiv med en häftig 3D-effekt. Men det är bara fantasin som sätter gränser för vad man kan sätta upp på väggarna i sitt eget hem. Våga testa nya grejer.