Så inreder du med ljusslingor

Oavsett årstid är ljusslingor ett mysigt och snyggt inslag i inredningen och det finns nästan inga gränser för hur du kan inreda med dem. Se tipsen här nedanför och skaffa en egen ljusslinga att dekorera med!

Fotovägg av ljusslingor

Sätt upp en ljusslinga eller flera ljusslingor på väggen hemma och gör det i ett sicksackmönster eller rakt, från punkt till punkt. Därefter hänger du upp dina finaste foton i klämmor, som du sätter fast på slingan. Ett mycket fint alternativ till traditionella fotoramar.

Ljusslinga i sänghimmel

Sätt fast en ljusslinga i en skir sänghimmel – sy eller knipsa fast – och häng upp den över sängen. Så får du magiska kvällar framöver där du kan blicka upp mot en stjärnhimmel och sakta, sakta försvinna in i drömmarna. Sy fast fransar i sänghimmeln med ljusslingor för att skapa ännu drömskare stämning.

Slingor i glasburkar

Återbruka glasburkar eller vaser i inredningen. Det här gör du genom att lägga en slinga av ljus i dem – gärna tillsammans med en suckulent du planterar i burken eller vasen. Här kan du verkligen gå all in genom att fylla på med färgad sand och/eller glasstenar i ditt arrangemang. Kommer bli så tjusigt!

Slinga runt stege

Många inreder med stegar och det blir såväl fint som praktiskt. På stegen hänger du nämligen kläder, textilier och andra saker du behöver förvara hängandes. Vira en ljusslinga eller flera ljusslingor runt stegen för att göra den ännu mer dekorativ där den står lutad mot väggen.